faarr ♡ (Taylor's Version) (@fnyrhighness) — 2022; to matter to people that matter
Ayuh la bekerja demi sesuap nasi
29-11-2022 03:12
RT @redzuanNewsMPB: "Sebenarnya, ia (Mercedes) dipesan oleh Perdana Menteri yang lalu tapi saya semak, tengok boleh tak batal. Sempat batal…
29-11-2022 03:10
RT @sghazse: do u ever just feel so sad all of a sudden and have absolutely no idea why????
29-11-2022 01:53
RT @amirahnadiah___: Jangan rush, take it easy. Allah tahu apa yang terbaik. Dia akan bagi when the right timing comes. Sabar, betulkan nia…
29-11-2022 00:09
RT @yuistic: Kalau anwar ibrahim introduce 4 working days, dia boleh pegang malaysia sampai dia pencen.
29-11-2022 00:08
RT @IzzraifHarz: funfact: ni apa yang jadi dekat mata hang bila hang seronok gosok mata sampai tak ingat dunia. jagalah mata, jangan gosok…
28-11-2022 16:37
Sedapnya tomyam putih 😫
28-11-2022 16:08
RT @syzleenanisa: Korang team tomyam putih ke tomyam merah? I suka tomyam putih sebab ringan dan tak menyengat! Dah tua so suka makanan ri…
28-11-2022 16:08
RT @theiceraf: Reminder : stop being available to everyone.
28-11-2022 16:07
RT @ketengahketepi: Alhamdullillah lagi sebulan je nak tamat zaman bujang tahun ni🥰kita sambung tahun depan pulak
28-11-2022 16:07
@itseleona Ye dooo hahahahaa imagination kita ni yang bukan bukan je
28-11-2022 15:09
@itseleona Tunjal dahi tu maybe betul 😭😭😭
28-11-2022 14:26
RT @IniAlalalannn: ERNIE ZAKRI WHAT IS THIS BEHAVIOUR??!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHW https://t.co/m2TEU7oRvh
28-11-2022 13:59
RT @WhoTFissim: Goofiness is hella attractive to me. If you can keep me laughing, you gone be around for a long time
28-11-2022 13:54
RT @lauvsongs: the art of being you is important.
28-11-2022 13:17
RT @introvertsmemes: the level of “idgaf” i have reached this year is insane.
28-11-2022 13:11
RT @wayydaminn: My intuition is spot on. I be knowing things before I be knowing things.
28-11-2022 13:00
RT @syhnner: I got no problem texting first as long as u make me feel like u actually wanna talk
28-11-2022 12:59
RT @daliafarhana: so many good news these past few days, so happy for the people around me. as we approach the end of the year, may more gr…
28-11-2022 12:37
RT @BuletinTV3: METMALAYSIA | Seluruh Negara Dijangka Alami Ribut Petir, Hujan Selama 3 Hari Jabatan Meteorologi, MetMalaysia mengeluarka…
28-11-2022 12:37
RT @JatIkhwan: Perangai lah masing-masing😂😂 https://t.co/S7Xmq7NHbO
28-11-2022 12:37
RT @keaaaaa_18: STAY SINGLE IF YOU LOVE HARD!!!people don’t value that kinda love anymore
28-11-2022 12:23
RT @bungaaael: Sebenarnya aku dah penat tau..penat sgt. Harap ni lah last utk aku jual semua apa yg aku ada. Utk bulan ni masih ada berbaki…
28-11-2022 11:56
RT @aIys_x: a girl and her bed on a Sunday is an endless love affair 🤍
28-11-2022 11:45
RT @FarraDiana_: Agreed.. butterflies in the stomach means you’re excited, anxious. Someone used to tell me that it’s called butterflies be…
28-11-2022 11:38
RT @pyschodior: The feminine urge to buy something expensive to make myself feel better
28-11-2022 10:52
RT @aemieruls_: bila dalam kelas matematik: https://t.co/1DyfzxTnQy
28-11-2022 10:45
RT @nizambakeri: Hadi Awang: DAP sebar Islamofobia! Actual DAP MP:
28-11-2022 10:45
RT @jervyfermin: you can have the peace that the ones who really wants to stay in your life will always find even one reason to stay. no n…
28-11-2022 10:12
RT @jervyfermin: my 2022 self have worked hard enough to heal & grow. i know my 2023 self will reap these good seeds i've sown. i'm rootin…
28-11-2022 10:00
RT @daniantsya: i get even prettier after every time a mf disappoints or mistreat me 😭🤣
28-11-2022 10:00
@itseleona Silap silap bodyguard dia je angkat kita nok. Dia tengok gitu je 😭😭😭
28-11-2022 09:38
RT @jllmisai: Kalau pandai, jawab lah. https://t.co/bQ9TljI5O1
28-11-2022 09:18
RT @cheajibsayang: Salam DS @anwaribrahim, macam best pulak weekend 3 hari ni. Apa kata kekalkan sahaja cuti pada Sabtu, Ahad & Isnin setia…
28-11-2022 09:17
@itseleona Ayuhhh buat buat terlanggar bahu 🤣
28-11-2022 09:17
RT @kasihirisleona: but god pls send a nice man my way thank u 🙏🏻
28-11-2022 08:55
RT @bernamadotcom: Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah berkenan memandu sendiri kereta BMW membawa Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrah…
28-11-2022 08:45
Hello prince mateen is in malaysiaaaa
28-11-2022 08:45
RT @kasihirisleona: can someone fall in love with me pls (srs)
28-11-2022 08:44
RT @anaxong: Assalamualaikum everyone! @TwtJodohMY I'm selling off my best friend @haqita119 because I believed that she deserves a lifet…
28-11-2022 07:13
Silap la pakai knitwear tengah hari camni 🫠
28-11-2022 06:48
RT @ImanAbdulRahim: Kenapa la kena komen macam ni. Takleh ke doa je yang baik baik untuk orang?
28-11-2022 06:20
RT @doughNaddds: I think Family Mart need to improve their service, they should have separate staff for cashiering and servicing (cook rame…
28-11-2022 06:15
RT @aemieruls_: kadang saje je jadi bodoh supaya orang boleh bodoh-bodohkan kita sebab nak tengok sejauh mana bodoh dia boleh pergi
28-11-2022 05:39
RT @ImanAbdulRahim: Macam best ye cuti 3 hari. Weekend kena 3 hari lah macam ni 😂 1 hari untuk jalan jalan dan socialize, 1 hari untuk kem…
28-11-2022 05:39
RT @shujio_: And making 4k/month in KL and making 4k/month Perlis are not the same.
28-11-2022 05:37
RT @joenasandiego: https://t.co/6ugGxbvtNJ
28-11-2022 04:25
RT @PoemHeaven: just done. https://t.co/IBSPSpC4Kx
28-11-2022 04:24
RT @jervyfermin: it takes courage to see & accept the fact that some people are just simply not capable of building a healthy relationship…
28-11-2022 03:54
Semoga mimpi semalam yang last part tu jadi kenyataan la aamiin 😂
28-11-2022 03:26
RT @whatndever: adore. https://t.co/M7lP2Vt4DQ
28-11-2022 02:23
RT @muftimenk: You will stand. You will fall. You will rise again. Such are the challenges in life. Nothing lasts in this world. Forever is…
28-11-2022 02:23
RT @AbudiAlsagoff: Starting from now, kau kena ajar anak lelaki dan perempuan kau yang this is not right. Suami bukan Tuhan sampai konon da…
27-11-2022 22:38
RT @embunkarinapoet: never force a connection. orang kalau dia nak cari kita, dia akan cari kita!
27-11-2022 22:37
RT @Koreaboo: Hyun Bin And Son Ye Jin Welcome The Birth Of Their Baby Boy https://t.co/KPWqqlYFd8
https://t.co/KPWqqlYFd8
27-11-2022 18:19
RT @MrGee54: Staying in the house lol
27-11-2022 18:19
RT @syhnner: you could be the loml and i’ll still call you bro
27-11-2022 17:54
RT @JatIkhwan: Tertengok video keturunan ke-7 Mahsuri, Wan Aishah melawat Langkawi, lepas tu baca komen tapi ramai rupanya generasi muda t…
27-11-2022 17:53
RT @lukeisamazing: tis the season https://t.co/11WeRpPQCf
27-11-2022 16:36
RT @Jameca2011: i think my 🚩 is that, i never know how to talk about my feelings. i talk to myself in my head a lot about how i feel & i ex…
27-11-2022 16:35
RT @amirahnadiah___: I’m in love with this quote; “One day Allah will bless you with one person that gives you everything you have ever pr…
27-11-2022 16:35
@Ninfins Sis, dont worry. I feel ya
27-11-2022 16:02
RT @SelectOutfit: roses https://t.co/sbHQiouweg
27-11-2022 13:47
RT @angeIsgirI: me posting the same pic on five different social media apps https://t.co/9rnVVqV5Oe
27-11-2022 13:46
RT @HausofHilton: Can tiktok stop showing us videos while telling us that we are in their contacts. There is a reason why we ain’t followi…
27-11-2022 13:46
RT @daliafarhana: idchlitalaiwyigasomf
27-11-2022 13:45
RT @whatndever: the nature of switzerland💌 https://t.co/RzuRGBXz39
27-11-2022 13:14
RT @aemisias: Vivienne Westwood, SS22 https://t.co/TPYmOpExN2
27-11-2022 12:45
RT @noemomeatballs: i won't fight for a spot in anyone's life. either appreciate me or miss me.
27-11-2022 12:45
RT @A_Hxrrxz: Apa dia??!!! 95% OFF??!!! Wow! Capped at RM5. Cibai. The new KPDNHEP minister must put a stop to this annoying and misleadi…
27-11-2022 12:36
RT @H_Bakkaniy: Katan 'cerakin' dalam ucapan PM-10 bukanlah suatu istilah yang begitu langka mahupun arkaik dalam bahasa Melayu, ia telah d…
27-11-2022 12:13
RT @antaintiom: DO NOT TURN THIS ON IF YOU HAVE CHILDREN (BABIES & TODDLERS) OR PETS IN THE ROOM WITH YOU. I will keep on sharing until my…
27-11-2022 12:13
RT @teaszn: Since we're on the way to reformation, could we start with the frequency of the KTM line? The gaps are too wide and a LOT of ti…
27-11-2022 12:11
RT @THEPOETlCS: https://t.co/BanHUiMXfB
27-11-2022 12:10
RT @AfiqGR: Tips dia ni mmg betul menjadi https://t.co/nbvVUmYiep
27-11-2022 12:09
RT @hopesssamin: Strangers being kind to you is one of the best things ever because you know that they gain nothing from it and they probab…
27-11-2022 11:57
RT @gesangnurh: Jadilah high value woman, yang jika ditinggal pergi tidak akan menoleh kembali. Jadilah wanita yang tahu harga dirinya itu…
27-11-2022 11:31
RT @rehannarazif: Difficult things feel easier with the right person. https://t.co/9BjkDTQCev
27-11-2022 11:29
RT @quenblackwell: absence don’t make the heart grow fonder..…it teaches me how to live without you.
27-11-2022 09:47
RT @bookpoets: farewell. https://t.co/IEY8KEewSN
27-11-2022 09:45
We dont need another skyscrapper 🫠 https://t.co/UB0kBOlCSs
https://t.co/UB0kBOlCSs
27-11-2022 09:45
RT @ketengahketepi: Siapa la yang mula mula buat plank dalam workout ni. We need to talk https://t.co/vxvRnaeJ12
27-11-2022 07:40
RT @fineassnayyyy: I wanna be spoiled but i have a bad habit of saying “no i got it” 🥴😂.
27-11-2022 07:26
RT @aIys_x: you’ve got 36 days to let go of everything that needs to stay in 2022. all the people, pain, disappointments, hurt, heartbreak,…
27-11-2022 07:09
RT @HausofHilton: Behind every successful man , there is a powerful strong woman ❤️ #PM10malaysia https://t.co/QKpCsUlIID
27-11-2022 06:53
RT @jervyfermin: just let it hurt until you're ready to let it go.
27-11-2022 06:51
Said all i want from you is to see you tomorrow, and every tomorrow, maybe you'll let me borrow you heart
27-11-2022 06:39
RT @zack_rockstar: Saya saksi pada Majlis Bacaan Yassin di Masjid Taman Rakan, Sg Long; orang bukan Islam berdiri di luar pagar masjid mend…
27-11-2022 06:33
RT @thefildzadaniel: Dont test me, once I decided to cut you off you’ll never see me again. Either you appreciate me or go.
27-11-2022 05:40
Okay kena hi orang dulu https://t.co/XK3byyHQ0p https://t.co/uA6ubBAfJU
https://t.co/XK3byyHQ0p
27-11-2022 05:16
RT @AbuNawas379: Saya mohon mencadang. Selain daripada Perdana Menteri tidak mengambil gaji sebagai Perdana Menteri adalah di harapkan ju…
27-11-2022 05:13
RT @ivyluvx: Me getting up to pee after being comfortable in bed https://t.co/Hxdyh22kzX
27-11-2022 05:12
RT @aidarazman: keep this in mind: people ALWAYS have things to say although u’re doing ur best— but at the end of the day, that’s what the…
27-11-2022 05:12
RT @ssitiumairah: Got this message from an anonymous account and my heart literally sank and I had a breakdown at the gym 🙂 I didnt know wh…
27-11-2022 01:43
RT @itswords_: once i don’t care, i will never care again.
27-11-2022 01:42
RT @MentalFlowHLL: Lesson is in there: https://t.co/LwLEYPWjzs
27-11-2022 01:41
RT @prncssant: Watch. I'll disappear one day. With no regret
27-11-2022 01:38
RT @pseudo_tazia: She’s not busy. She just doesn’t wanna talk to you
26-11-2022 18:26
RT @PoemHeaven: soft reminder: https://t.co/6L9H4XU50R
26-11-2022 18:23
RT @PoemHeaven: i hope your prayers get answered soon.. https://t.co/v5hBsV2iz9
26-11-2022 17:44
RT @PoemHeaven: this. https://t.co/lOLo8jzrzn
26-11-2022 16:58
RT @AkeemSharyzal: Bahaya zaman sekarang ni. https://t.co/HwDEo8NMDK
26-11-2022 16:46
Sekarang ni menyesal tak beli madam croffle tadi 😭😭😭
26-11-2022 15:32
Protecting my peace too much now my phone is dry af 🫠
26-11-2022 14:36
RT @syhnner: If I'm into you, no one else is getting the same attention from me.
26-11-2022 14:13
RT @aymeemin: No. Tax the rich. Tax the corporations. Every 2nd 3rd quarter boost untung billion2. Gaji bulanan CEOs alone sama mcm gaji ta…
26-11-2022 14:12
RT @khairul_hafidz: No
26-11-2022 13:47
RT @syieqah_rahim: Idk if they pull another langkah syaiton i think rakyat should take this to the street
26-11-2022 13:45
RT @snugdeal3r: wan azizah and their kids literally wore hijabs why are some of yall b*tching abt “liberalism” and “kena pakai skirt/freeha…
26-11-2022 13:38
RT @stevirouss: to be called “my love”
26-11-2022 13:37
RT @amirlala_: Dengar ni wahai pengikut PN https://t.co/sdYbWilCN6
26-11-2022 13:36
RT @sorzaji: when they compliment your eyes
26-11-2022 09:17
RT @efaperfume: Sebenarnya isteri ni tak kisah pun suami dia nak lepak dengan kawan ke, tengok bola ke asalkan suami tu cakap “Sayang, kai…
26-11-2022 07:13
RT @alyaaoreo: Every time I see confessions about a cheating partner from people yang belum kahwin or baru kahwin, all I want to say is RUN…
26-11-2022 06:41
RT @lidolmix: ENOUGH https://t.co/kGbR94CCLU
26-11-2022 06:33
RT @syuraibrhm: Nak bercinta bukan mudah, kau kena banyak berkorban untuk partner kau. Baik lelaki baik perempuan. So kalau rasa tak boleh…
26-11-2022 06:32
RT @FaizJibam: Saya pohon perdana menteri yang baru ni turunkanlah harga benda alah ni, atau at least kuatkuasa undang2 tidak dibenarkan l…
26-11-2022 06:31
RT @kimyaqee2: Tapi macam Fahmi Reza kata, jangan jadi macai. Kalau yang ini pun buat salah, kita lawan lagi.
26-11-2022 04:20
RT @CiliBling: Pretty girls following me is the biggest ego boost
26-11-2022 04:19
RT @hopesssamin: I want to build a home with my spouse that's safe from the loudness of the world. There will be no yelling, no slamming of…
26-11-2022 04:18
RT @garyhgoodridge: Damaged people are dangerous. They know they can survive.
26-11-2022 00:10
RT @MillsReggie: Don't think of revenge. Level up and forget that they existed.
25-11-2022 23:51
RT @__kylesister: my intuition is spot on… i be knowing things before i be knowing things
25-11-2022 23:44
RT @_r7yyy: You move different when you tired of getting your feelings hurt…
25-11-2022 23:44
RT @6iazk: still crushing on you
25-11-2022 23:43
RT @bookpoets: you can’t skip chapters https://t.co/bfeW6kaV8M
25-11-2022 23:41
RT @Deslack: Peringatan: jangan bernazar benda yang boleh menyusahkan diri kelak.
25-11-2022 23:36
RT @farahkhairuddin: Mulai harini ini my phrase.
25-11-2022 18:47
RT @nhmyrz: my tt fyp and instagram’s explore are full of beautiful girls! I am not sure but i felt so happy & this made my day tho 😭🦋 ther…
25-11-2022 18:45
RT @syhnner: if i ever become an option, don’t choose me.
25-11-2022 18:45
Helok bodyguard SS
25-11-2022 13:22
Kenapa wan fahysal tu 🥲 https://t.co/0jHdFTk30D
https://t.co/0jHdFTk30D
25-11-2022 12:30
RT @farahstahp: the tiktok girlies are gonna have a field day with this picture
25-11-2022 12:30
Mengantuk nok, cepat la pukul 5 😭
25-11-2022 08:40
RT @aisyahshakirah: malaysia (10th prime minister version) (anwar’s version) 🇲🇾 https://t.co/eF6nSeGcvf
25-11-2022 08:25
RT @amerhadiazmi: Sure, many are gushing over Anwar becoming PM today, but knowing PH supporters, they are also his biggest critics and wil…
25-11-2022 08:24
RT @httpxellise: may all your " soons " turn into "finally ".✨✨✨✨
25-11-2022 07:41
Ya Allah 🥲 https://t.co/xMyzxzXZmy
https://t.co/xMyzxzXZmy
25-11-2022 07:39
RT @wolfipali: Akhirnya PRU kalini, Fahmi Reza seorang punk juga yg memandaikan anak muda tentang demokrasi Pergi pulihkan balik kat Tikto…
25-11-2022 06:50
@itseleona Wife nyahhh
25-11-2022 06:43
RT @MySamudera: Mekah & Jeddah Dilanda Banjir Besar, Paras Air Tertinggi Pernah Direkodkan! Dua orang maut selepas banjir besar melanda ba…
25-11-2022 05:43
@ntsh4z Tanah merah redland mira 😂
25-11-2022 05:10
Uwuuu gaji masuk awal
25-11-2022 05:10
Back to back meeting today. Lessgooo
25-11-2022 04:35
RT @natashagideon: I wanna be called “wanita luarbiasa” by my husband while he is being interviewed on international television.
25-11-2022 04:34
RT @f4izalhassan: Remaja lelaki diberkas kes cabul dalam lif. Siasatan awal mendapati suspek berusia 19 tahun itu dikatakan pernah menjadi…
25-11-2022 04:32
RT @hannahyeoh: Did I read correctly that the whistleblower is arrested? https://t.co/xXfyTzGxkB
https://t.co/xXfyTzGxkB
25-11-2022 03:30
RT @folklorebot: you drew stars around my scars but now i'm bleedin'
25-11-2022 02:59
😏 https://t.co/CtafqCT1DK
https://t.co/CtafqCT1DK
25-11-2022 02:27
@itseleona Niceeee tapi mana nak cari 5/6 orang tu aiyo ramei nau
25-11-2022 02:07
RT @joshmadj: Never have I been this happy to see a LEADER being appointed in this country. This is how it feels like. This is how it sho…
25-11-2022 02:04
RT @mimiKenZ0: @lady_bugg11 Nah… jeng jeng jeng~~~ https://t.co/3OHv2a6HjW
25-11-2022 02:01
RT @sadhosays: See, I get that you all love Nurul Izzah but asking Anwar Ibrahim to now appoint her, who is his daughter and whom the voter…
25-11-2022 01:58
RT @thefaizzainal: Filem biopik mengisahkan tentang perjuangan Anwar Ibrahim yang akan ditayangkan pada awal tahun 2023. Farid Kamil – Anw…
25-11-2022 01:57
RT @FakkahFuzz: IF THAT ANWAR MOVIE COMES OUT PLEASE MAKE IT BEAT MAT KILAU IN SALES FFS
25-11-2022 01:56
RT @dmingthing: I can’t imagine how the first time voters feel rn. Your first vote changed the course of history of the country. No cap.
25-11-2022 01:56
RT @wnrstweets: https://t.co/oYcCcGsukV
24-11-2022 19:31
RT @SEsbok: Beberapa perkataan yang didengar tadi... Tatanan - Sistem Tatakelola - pentadbiran; governance Énténg - senang Kebobrokan - Ke…
24-11-2022 19:30
RT @JatIkhwan: Kenapa calls dan ucapan daripada world leaders ni penting walaupun sekadar ucap tahniah? Ini menunjukkan world leaders yakin…
24-11-2022 18:58
RT @AusHCMalaysia: Tahniah to Dato’ Seri Anwar Ibrahim on becoming Malaysia’s 10th Prime Minister! Australia & Malaysia are the closest of…
24-11-2022 18:11
RT @ai_square: Orang kalau dah power ekonomi, memang dah tahu kenapa esok takleh cuti. Biar pasaran tutup esok petang pada paras yang lebih…
24-11-2022 18:10
RT @aIys_x: INVEST IN YOUR LOOKS. get that facial, get those eyelash extensions, get your hair + nails done, buy those shoes. invest in YOU…
24-11-2022 17:47
RT @chairman_GLC: The wait is finally over. Ya Allah, jadikan kerajaan ini kerajaan yang diberkati dan diredhai-Mu Ya Allah. Semoga Malay…
24-11-2022 17:22
RT @KhairilAnuar: https://t.co/oG3NL78epv https://t.co/4VqKKo4FI3
https://t.co/oG3NL78epv
24-11-2022 17:22
RT @yanakhairuddin: PM SAYA!!!!!!!!!
24-11-2022 17:11
RT @IniAlalalannn: ALHAMDULILLAH!! ISNIN CUTI!! TAHNIAH SEMUA RAKYAT MALAYSIA YANG CAKNA!!
24-11-2022 17:08
RT @ZacZakirin13: Wah.. Pemimpin seluruh dunia terus call DSAI ucap tahniah jadi PM. Ni baru betul guna full international connection at th…
24-11-2022 17:02
RT @JatIkhwan: Anwar memberi menjamin dan menegaskan lagi bahawa Bahasa Melayu sebagai Bahasa Kebangsaan, agama Islam sebagai agama Perseku…
24-11-2022 17:01
RT @brgsjks: ISNIN CUTI WOI HAHHAHAHHAHAH
24-11-2022 16:28
Okay cuti cuti, bye
24-11-2022 16:28
Hm hello confirm ke isnin cuti??? Jangan bagi i fake hope 🤣
24-11-2022 16:26
RT @MindyMunee: 'Public holiday' is trending on Twitter, damn we Malaysians are really persistent.
24-11-2022 16:16
RT @raishussin: So very true ! This is a person of high integrity and knowledge ! So eloquently he kicks out racism ! There is no room for…
24-11-2022 16:03
Not me getting a reply during deliberation meeting pastu tersengih sengih macam kerang busuk sebab too happy lol
24-11-2022 15:52
RT @pelisahh: bukan nak back up najib but busuk2 najib tu pun pandai congratulate tun M right after diorang menang GE14 dulu. muhyidin ni p…
24-11-2022 15:43
RT @lady_bugg11: Muhyidin, Derhaka dan Khianat berpisah tiada... 1. Dulu membelakangkan YDPA soal membatalkan Ordninan Darurat 2. Sekarang…
24-11-2022 15:42
RT @yiyieeen: Anwar Ibrahim taught me to be patient and never give up! Orang cakap apa pun, pedulikan. What’s meant to be yours will always…
24-11-2022 15:41
RT @aasriell: Even though I'm Indonesian, I feel proud if Anwar Ibrahim's destiny to become the 10th PM Malaysia. Hopefully the road will…
24-11-2022 15:34
RT @usembassykl: Congratulations to Anwar Ibrahim on his election as Malaysia’s 10th Prime Minister. U.S. Embassy Kuala Lumpur looks forwar…
24-11-2022 15:33
RT @Muzuzxck: Tahniah kerana kejayaan beliau mengemudi bagi pilihan raya. Takziah kerana diberikan jawatan. Jawatan bukanlah anugerah tet…
24-11-2022 15:26
RT @ibrahimsaninet: Up 58 points. 22 mins till closing https://t.co/CYkYbgZ8gS
24-11-2022 15:25
Asyik lapar je lately ni haih
24-11-2022 15:23
RT @hannaalkaf: Support doesn’t mean freedom from criticism. The government works for the people, not the other way around.
24-11-2022 15:21
RT @IniAlalalannn: Selain isu public holiday, isu lain yang kami tunggu penjelasan adalah daripada liana beep beep. Mana explanationnya dah…
24-11-2022 15:20
RT @SpongeBobCatz: I need Muhyiddin Yassin to be punished for abusing the emergency ordinance and locked us up for months for his own polit…
24-11-2022 14:42
@mekkk_chaa Biar jelah, orang gitu jangan dilayan. Lagi layan lagi pening ko nanti
24-11-2022 14:41
RT @IniAlalalannn: Aku bukan hardcore fans anwar, tp kau yidin move on boleh tak?! Sial lah. Rakyat Malaysia perlukan pemimpin, bukannya Ab…
24-11-2022 14:39
RT @IzzraifHarz: he really doesn't like muhyiddin huh? even while being in prison he still got a lot to say to him lmaooo
24-11-2022 14:39
RT @iamwinsley: Picture tells a thousand words. Thank you Dr Wan Azizah @drwanazizah . https://t.co/5mAj9cnRyH
24-11-2022 14:37
RT @Daddyhood___: Dia marahkan ayah dia kenapa ? Takda group wasap family ke ? https://t.co/Ltf1WCcaOk
24-11-2022 14:36
RT @AlwaysKuhan: Malaysian never give up Public Holiday 😂😂
24-11-2022 14:30
@mekkk_chaa Hahahahaha masalahnya dia cakap kau taksub dia yang taksub sampai dok judge orang 🤣🤣
24-11-2022 14:23
RT @Amb_Takahashi: Congratulations to YB Dato’Seri Anwar Ibrahim @anwaribrahim, who has been sworn in as the 10th Prime Minister of Malaysi…
24-11-2022 14:17
@mekkk_chaa Nasib aku takde orang tanya. Kalau dia tanya awas!
24-11-2022 14:17
RT @nabilfikran10: First thing we have to do now is stop with the family name calling. I don’t want to hear any ayah, abah, paklong , pakng…
24-11-2022 12:59
RT @faaatinaaamir: 5 years. Let’s see what they can bring to the table. Kalau perform, another 5, kalau tak perform, let’s have it at just…
24-11-2022 12:58